Jelentkezzen, aki látta a balesetet!

2023. 09. 15., p - 09:44
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pécsett, a Lánc utcában történt közlekedési baleset szemtanúit keresik a rendőrök.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02801/2469/2023. számon folytat eljárást a közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. augusztus 29-én 16 óra 15 perckor Pécsett, a Lánc utcában egy fehér, Volkswagen Transporter ütközött össze egy fehér, Volkswagen Passattal járművel, majd az előbbi egy fekete, Volkswagen Jetta és egy fehér Suzuki SX4 típusú autónak ütközött.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Békéscsabán a Mikulás is csat(t)lakozott

A rendőrség egész évben kampányolt azért, hogy minél többen bekössék a biztonsági övet. A piros ruhás, nagy szakállú megköszönte a kékeknek, hogy szorgalmasan dolgoztak a jó ügyért. Azoknak pedig, akik hallgattak a rendőrökre és bekötve autóztak, ajándékot adott.

 

Fociztunk

A Honvéd Arrabona Sportegyesület Borbála-napi helyőrségi kispályás labdarúgó tornát rendezett Győrben, amelyre a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök is beneveztek.

 

Rangos elismerést kapott az ORFK-OBB

Baleset-megelőzési programjáért kapott Fair Play díjat az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, amelyet dr. Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, a bizottság elnöke vett át a Műjégpályán rendezett díjátadó gálán 2023. december 4-én.