Jelentkezzen, ha felismeri!

2020. 11. 09., h - 15:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A gárdonyi rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételeken látható ismeretlen elkövető azonosításához.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság 07060/658/2020. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint az elkövető 2020. június 25-én 22 óra és 2020. június 26-án 8 óra 30 perc között Gárdonyban, az Üdülők útján található vendéglátóhely ételkiadó ablakát betörte, az ablak mellett található pénztárgép különálló pénztároló egységét ismeretlen eszközzel megrongálta, és az abban fellelt készpént ellopta, továbbá a pénztárgépet a rácson kihúzta, azt a Velencei-tóba dobta.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Négyzetrácsos pólót, hasonló mintázatú zoknit, világos nadrágot és sportcipőt viselt.

.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.