Jogtalan elsajátítás miatt nyomoz a Székesfehérvári Rendőrkapitányság

2022. 02. 03., cs - 14:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2393/2021. bűnügyi számon idegen dolog eltulajdonításával vagy nyolc napon belül történő át nem adásával elkövetett jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

 

A nyomozás adatai szerint egy nő kívánt nagyobb összeget felvenni Székesfehérváron, a Palotai úti áruház előterében elhelyezett ATM-ből 2021. május 7-én. Elmondása alapján az automata hibát jelzett, ekkor ő távozott a helyszínről, azonban pár perc elteltével mégis kiadta a készpénzt a gép. A felvételek alapján látható, hogy ezek után egy ismeretlen hölgy lépett oda és feltételezhetően az említett összeget elvette, majd magával vitte.

 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.