Kerékpárok tulajdonosait keressük

2022. 01. 21., p - 11:45
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai két lefoglalt kerékpár tulajdonosának jelentkezését várják.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2740/2021. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 42 éves székesfehérvári lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. november elején Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont környékéről és a vasútállomás kerékpártárolójából eltulajdonította a felvételeken látható két kerékpárt. A rendőrök az elkövetőtől a járműveket lefoglalták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akik a képeken látható kerékpárokat sajátjukként ismerik fel, jelentkezzenek személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívják a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

...

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.