Keressük a rongálót

2022. 12. 28., sze - 08:21
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri nyomozók a lakosság segítségét kérik.  

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10010/2220/2022.bü. számon rongálás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető 2022. december 18-án éjfél és 4 óra között az egri vasútállomáson graffitit festett az egyik ott parkoló vonat oldalára, amellyel anyagi kárt okozott. Továbbá ezt megelőzően több hasonló feliratot is festett már különböző falfelületekre Egerben.  

A rendőrség kéri, hogy aki a rongáló kilétéről, vagy a feliratokkal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Lezárt akta: nagy tételben

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében aki két üzletbe betört Szegeden.