Keressük a szobor rongálóját

2023. 11. 16., cs - 10:32
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri nyomozók a lakosság segítségét kérik.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10010/2663/2023.bü. számon rongálás vétség elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető 2023. november 15-én 12 órát megelőzően Egerben, a Szalapart út végén található beton feszület talpazatáról eltávolította a Szűz Mária szobrot.

A rendőrség kéri, hogy aki a rongáló kilétéről, vagy a szobor hollétéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.