Keressük Ujházi Pált

2024. 01. 05., p - 11:41
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Eltávolította lábáról a nyomkövetőjét, majd ismeretlen helyre távozott a 37 éves ercsi illetőségű férfi.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07060/10/2024. bűnügyi számon folytat eljárást fogolyszökés miatt Ujházi Pál ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 37 éves bűnügyi felügyelet alatt álló férfi 2024. január 3-án 23 óra körül a lábára helyezett nyomkövető eszközt megrongálva eltávolította, majd Ercsiben található otthonából ismeretlen helyre távozott.

1

Ujházi Pál körülbelül 181-185 centiméter magas, vékony testalkatú, barna rövid hajú, kék szemű. Szökésekor zöld színű melegítőnadrágot, szürke pólót és fekete gumi klumpát viselt.

A Gárdonyi  Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Ujházi Pált felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Gárdonyi Rendőrkapitányságon a 06-22-355-003-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, vagy a 112-es  központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.