Kitört egy villanyoszlopot

2024. 04. 02., k - 14:18
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság segítségét kérjük egy Szentgyörgyvölgyön történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság 20000/2964/2024. általános számon indított eljárást egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. március 28-án 18 óra körül Szentgyörgyvölgyön, a Vörösmarty utca 6. szám előtt közlekedett egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, sötét színű, Audi Q7 típusú személygépkocsival. A sofőr nekihajtott a kapubejáró előtt lévő gumiabroncsoknak, majd kitörte a villanyoszlopot. Az ismeretlen jármű vezetője ezt követően adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset során személyi sérülés nem történt.

.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen sofőr, vagy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen az Eszteregnyei Baleseti Helyszínelő Alosztályon, a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93/312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.