Látta a balesetet?

2024. 02. 29., cs - 14:24
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/400/2024. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A nyomozás adatai szerint egy férfi közlekedett kerékpárral Debrecenben, a Kishegyesi úton 2023. szeptember 5-én 22 óra körül. A Harsona utca kereszteződéséhez érve balra kanyarodott, és nem győződött meg arról, hogy a bicikli előzését már egy busz megkezdte így összeütköztek. A kerékpáros a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a buszon utazott, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.