Lopás miatt keressük

2023. 06. 06., k - 11:39
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/846/2023. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható nő 2023.03.23. napon 16:45 óra körüli időben a Székesfehérvár, Béke téren található vasútállomás 3-as peronja mellett álló vonat második kocsijából magával vitt egy táskát, melyből 15.000,-forint készpénzt, 2 db mobiltelefont, egy fülhallgatót és powerbankot tulajdonított el. A feltételezett elkövetőről a vonat biztonsági kamerája felvételt készített.

A keresett személy 35 év körüli, szemüveges, ovális arcú, átlagos testalkatú. Megközelítőleg 170 cm magas, sötét egyenes hosszú hajú, farmert és fekete top felsőt, valamint fekete sportos utcai cipőt viselt. Kezében sárga felsőt tartott.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.