Lopás miatt keressük!

2023. 09. 21., cs - 08:15
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1801/2023. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható elkövető 2023. június 19-én eltulajdonított egy közlekedési táblához lánccal rögzített elektromos rollert Székesfehérvárról, a Petőfi Park mellől.

12

Az ismeretlen személyazonosságú férfi 50 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, zömök testalkatú, őszes hajú. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor fekete és mályva színű csíkos teniszpólót, vajszínű rövid nadrágot és fekete papucsot viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Segítségüket köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.