Öltözőből lopott, keressük

2018. 05. 01., k - 06:56
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Nagyvárad téri üzlet öltözőjéből lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/1716/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. április 30-án 16 óra 15 perc körül bement egy Budapest VIII. kerület, Nagyvárad téri üzlet öltözőjébe, majd onnan mobiltelefont és pénztárcát lopott el.

A férfiről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.