Pénztárcát lopott egy gyorsétteremből

2017. 12. 05., k - 14:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik a felvételen látható nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/3014/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2017. december 2-án 17 óra körül egy terézvárosi gyorsétteremben a sértett kabátjának zsebéből ellopta annak pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt.

Az ismeretlen elkövető 25 év körüli nő. Haja vállig érő és barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kabátot és kék farmernadrágot viselt.

A nőről a gyorsétterem biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.