Pénztárcát lopott, keresik a székesfehérvári rendőrök

2020. 02. 24., h - 16:13
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/327/2020. bűnügyi számon jogtalan megszerzéssel elkövetett közokirattal visszaélés vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható nő 2020. február 6-án 14 óra 15 perc és 15 óra között Székesfehérváron, a Hunyadi utcában lévő Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Ambulanciájának folyosóján egy elhagyott pénztárcát – a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt – a földről felvett, és magával vitte. A talált tárgyat a tulajdonosának nem juttatta vissza.

A bűncselekménnyel kapcsolatban hozható személyről a kórház biztonsági kamerája felvételt készített.

Az elkövető fiatal nő hosszú hajú, átlagos testalkatú, sötét, combközépig érő kabátot, világos nadrágot és sötét csizmát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.