Pénztárcát loptak

2023. 05. 16., k - 09:31
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen személyek azonosításához.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság 20030/131/2023. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi és egy nő 2023. január 26-án Nagykanizsán, egy Boszorkány utcai áruházban eltulajdonítottak egy pulton felejtett pénztárcát a benne lévő bankkártyával, készpénzzel és iratokkal együtt.

Az ismeretlen elkövetőkről felvétel készült.

NK keressük

Az Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható személyekkel kapcsolatban, hívja a Nagykanizsai Rendőrkapitányságot a 06-93-312-190-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.