Rablás elkövetőjét keressük

2024. 03. 06., sze - 10:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/482/2024. bűnügyi számon rablás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2024. február 28-án 11 óra 30 perc és 12 óra közti időben Budapesten egy VI. kerületi bevásárlóközpont bejáratánál elvette egy ember telefonját, majd amikor a sértett vissza akarta azt szerezni, a férfi késsel megfenyegette őt, és távozott a helyszínről.

 

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.