Segítsen azonosítani!

2021. 11. 29., h - 14:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök jelenleg is keresik a felvételen látható férfit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2881/2021. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.  

A gyanú szerint a felvételen látható férfi 2021. november 13-án délután egy székesfehérvári lakásba ablakbetörés módszerével behatolt, és ott kutatást végzett. A lakásból televíziókat, ékszereket és hangszórót tulajdonított el, többszázezer forint értékben.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

...

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képeken látható személy felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.