Segítsen azonosítani!

2021. 11. 29., h - 14:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök jelenleg is keresik a felvételen látható férfit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2881/2021. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.  

A gyanú szerint a felvételen látható férfi 2021. november 13-án délután egy székesfehérvári lakásba ablakbetörés módszerével behatolt, és ott kutatást végzett. A lakásból televíziókat, ékszereket és hangszórót tulajdonított el, többszázezer forint értékben.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

...

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képeken látható személy felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.