Segítsen azonosítani!

2022. 01. 13., cs - 07:26
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Táskát lopott egy férfi Dunakeszin -a gyanú szerint.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság 13120/14/2022. bűnügyi számon büntetőeljárást folytat lopás vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint a képen látható férfi 2022. január 5-én 16 óra körül egy Dunakeszin található büfé személyzeti öltözőjéből az egyik alkalmazott táskáját a benne lévő okmányokkal, telefonnal és pénztárcával együtt ellopta.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

12

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.