Segítsen azonosítani!

2022. 01. 13., cs - 07:26
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Táskát lopott egy férfi Dunakeszin -a gyanú szerint.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság 13120/14/2022. bűnügyi számon büntetőeljárást folytat lopás vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint a képen látható férfi 2022. január 5-én 16 óra körül egy Dunakeszin található büfé személyzeti öltözőjéből az egyik alkalmazott táskáját a benne lévő okmányokkal, telefonnal és pénztárcával együtt ellopta.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

12

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.