Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

2023. 06. 02., p - 13:18
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy fiatal járművezető 2023. május 07-én 16 óra 25 perc körüli időben a 61-es főúton, a kaposfői Kossuth utcában, a temető előtti útszakaszon közlekedett egy Seat Arosa típusú személygépkocsival Nagybajom irányába. A szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök megkísérelték a járművet ellenőrzés alá vonni, de a sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzést figyelmen kívül hagyta, és sebességét növelve megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól. Az előtte közlekedő járműveket kikerülve többször is áttért a szembejövő sávba, melynek során több szabályosan közlekedő autót is lehúzódásra, vagy megállásra kényszerített. Az autóvezető Kaposfő külterületére érve jobbra, egy földes út irányába próbált elkanyarodni, de a rosszul megválasztott sebessége miatt az árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a cselekménysorban érintettek, az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.