Szabálytalan kerékpárost keres a rendőrség

2020. 07. 15., sze - 12:26
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály az állampolgárok segítségét kéri.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály 01000/2369/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen kerékpáros 2020. május 20-án 6 óra 58 perckor Budapest XII. kerületében, az Ignotus utca és a Csaba utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy busznak. A busz vezetője fékezéssel próbálta elkerülni a balesetet, melynek következtében egy utas elesett és megsérült.

Az ismeretlen kerékpáros továbbhajtott, róla a busz fedélzeti kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki a felvételen látható kerékpárost felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.