Szeméremsértés miatt keressük

2018. 05. 31., cs - 10:37
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kispesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi beazonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság 01190/750/2018. bűnügyi számon szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel.

 Az ismeretlen férfi 20-30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor narancssárga pólót és szürke nadrágot viselt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.