Szemtanúkat keresnek

2022. 06. 17., p - 10:08
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság segítségét kérik a gyöngyösi rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 10030/819/2022. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 12-én 6 óra 40 perckor egy férfi közlekedett az általa hajtott kerékpárral a 2416-os úton, Abasár felől a 3-as számú főút felé, majd egy gépkocsi elhaladt mellette, eközben a kerékpáros elvesztette az egyensúlyát és elesett. A gépkocsi vezetője megállás nélkül továbbment, nem győződött meg róla, hogy bárki megsérült-e.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy a helyszínről megállás nélkül elhajtó járműről, illetve annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a sorozatelkövető

A szolnoki nyomozók többrendbeli lopással gyanúsítanak három helyi férfit, akik közül a 29 éves gyanúsítottat őrizetbe vették.

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.