Szemtanúkat keresnek a szolnoki rendőrök - a lakosság segítségét kérik

2021. 07. 25., v - 18:25
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen személy a közlekedés biztonságát veszélyeztette Rákócziújfaluban.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/1380/2021. bűnügyi számon eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személy 2021. július 23-án éjszaka  Rákócziújfalu belterületén a 442-es főút mellett kiépített kerékpárút Fő út 6. szám előtti szakaszán, valamint a Fő út és Táncsics Mihály út kereszteződénél a Táncsics Mihály úti járdaszakaszon nagy méretű rajzszögeket szórt ki. A jogsértő magatartásával a közlekedés biztonságát veszélyeztette, a cselekmény eredményeként több kerékpáros járműve megrongálódott.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.