Szemtanúkat keresnek az egri rendőrök

2021. 08. 03., k - 14:12
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Eger és Egerszalók között történt halálos baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 10010/1274/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozása bűncselekmény gyanúja miatt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Eger és Egerszalók között 2021. augusztus 1-én 16 óra 50 perc körül.

A rendőrség kéri, hogy mindazon gépjárművezetők, akik a fenti időpontban vagy azt megelőzően az érintett útszakaszon közlekedtek és motorkerékpárosokat láttak, jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a +36/522-111/1066-os mellékén. Továbbá keressük annak a városi terepjárónak a vezetőjét is, aki az említett időpontban Eger irányába közlekedett.

Az eset szemtanúi bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán is, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!