Szemtanút keresünk egy emberölési ügyben

2022. 05. 03., k - 14:31
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

A két évtizede, Kecskeméten történt eset kapcsán egy alacsony termetű, barnásvörös hajú hölgy jelentkezését várjuk.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztály 29022/534/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat emberölés bűntett gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2000. október 31-én a Kecskemét, Izsáki út 2. szám alatt található Silver diszkó melletti vasúti síneken holtan találtak egy 24 éves kecskeméti férfit.

A sértett a halálának estéjén a Silver diszkóban szórakozott, azonban az eljárás során beszerzett információk szerint a szórakozóhely biztonsági személyzetének tagjai a diszkóból kivezették és többször bántalmazták. A férfi védelmére kelt egy alacsony testalkatú, barnásvörös hajú hölgy, akit emiatt a biztonsági személyzet egy tagja pofon ütött.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztálya kéri az egykor segíteni próbáló hölgyet, hogy az eljárás lefolytatásának elősegítése céljából jelentkezzen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

Telefonszám: +36-1-550-2434

email:  gbo@nni.police.hu

levélcím: Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, 1903 Budapest, Pf. 314/15


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pofátlan pacákok

Két gyöngyösi férfit a bűnügyi felügyelet sem tartotta vissza az újabb bűncselekménytől.

 

Békéscsabán a Mikulás is csat(t)lakozott

A rendőrség egész évben kampányolt azért, hogy minél többen bekössék a biztonsági övet. A piros ruhás, nagy szakállú megköszönte a kékeknek, hogy szorgalmasan dolgoztak a jó ügyért. Azoknak pedig, akik hallgattak a rendőrökre és bekötve autóztak, ajándékot adott.

 

Fociztunk

A Honvéd Arrabona Sportegyesület Borbála-napi helyőrségi kispályás labdarúgó tornát rendezett Győrben, amelyre a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök is beneveztek.