Telefont lopott, keressük!

2022. 05. 18., sze - 13:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1098/2022. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen férfi 2022. április 29-én 14 óra körüli időben Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont műszaki és elektronikai szaküzletéből, a biztonsági vezetékek elvágását követően eltulajdonított egy mobiltelefon készüléket.

A bűncselekmény feltétezett elkövetőjéről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített:

1

 

2

A férfi 30-35 év körüli, normál testalkatú, 170-175 centiméter magas, sötét hajú.

A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék farmernadrágot, sötét színű mintás pólót, továbbá fehér színű, oldalán sötét csíkos sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a bujkálásnak

A Tolna megyei felderítők és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói Spanyolországban közösen találták meg a nyolc év fegyházbüntetésre ítélt bűnszövetséget irányító bogyiszlói nőt.

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.