Térítésmentes egészségügyi szűrőprogram, 20.000 forintért

2019. 11. 13., sze - 12:03
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztálya, 16000/376/2019. bűnügyi számon eljárást folytat csalás bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen elkövető(k) 2019 őszén, Jász-Nagykun- Szolnok megyei sértetteket hívtak fel telefonon azzal, hogy 20.000 forint ellenében, különböző egészségügyi szűrővizsgálatok elvégzésére van lehetőség. A programot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet mb. főigazgatója, dr. Bene Ildikó nevéhez kötötték.  

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, illetve a fentiek szerint telefonon felhívták, jelentkezzen személyesen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szolnok, Baross G. út 39. szám) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ha piros, akkor tilos!

Az egyenruhások folyamatosan ellenőrzéseket tartanak Veszprém vármegye útjain.

 

Körözött pótkocsi Nagylakon

Francia hatóságok által körözött vontatmányt foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Rablás Tiszaburán

Nem érdemes értékeket követelve mást veréssel fenyegetni. A törvény szigorúan bünteti a rablás elkövetőit.