Várjuk a sértettek jelentkezését!

2022. 05. 19., cs - 08:57
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály 12000/148/2022. bűnügyi számon eljárást folytat többrendbeli jelentős kárt okozó csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves balassagyarmati férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított magas hozamot ígérve, valótlan indokokra és különféle befektetési lehetőségekre hivatkozva több magánszemélytől kért és kapott nagyobb összegeket. A sértetteknek ígért hozam kifizetését rövid határidőre ígérte, és folyamatosan azt a látszatot tartotta fent, hogy valós ügyletről van szó. A terhelt az átvett összegeket nem fizette vissza, és az ígért kedvező hozamokat sem fizette ki minden esetben a sértetteknek, akiknek cselekményével több millió forint kárt okozott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy azok akiket a férfi hasonló jellegű módszerrel megkárosított, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen munkaidőben a rendőr-főkapitányságon (Salgótarján, Rákóczi út 40. szám), vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.