Illegális migráns gyalogolt az M1-es autópályán, a rendőrök elfogták

2020. 09. 09., sze - 21:16
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, a pályatesten gyalogolt a külföldi férfi.

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. szeptember 9-én 20 óra 15 perckor az M1-es autópályán, Hegyeshalom térségében igazoltattak egy férfit, aki gyalogosan sétált Budapest irányába, a pályatesten. A magát nigériai állampolgárnak valló férfi német tartózkodási engedéllyel igazolta magát.

Az ellenőrzött személy magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök őt elfogták, majd meghallgatását követően a hatályos visszafogadási egyezmény alapján az osztrák hatóságoknak – a további intézkedések megtétele érdekében – átadják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.