Megnövekedett várakozási idő a letenyei határon

2021. 07. 01., cs - 08:37
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Három órás várakozásra is számíthatnak az utazók.

A Letenye Autópálya Határátkelőhelyen 2021. július 1-jén 7 óra 30 perctől 3 óra várakozás alakult ki a kilepő személyforgalmi sávon, továbbá a Letenye Közúti Határátkelőhelyen pedig 2 óra várakozás alakult ki a kilépő személyforgalmi sávon.

A  várakozás a horvát rendőri szerv mai napon bevezetett ellenőrzési szigorítása miatt alakult ki.

Felhívjuk az utazók figyelmét, hogy indulás előtt tájékozódjanak a célországban érvényben levő utazási feltételekről (szállás regisztrációs igazolás, COVID-19-el összefüggő beutazási szabályok) továbbá az úti okmányaik érvényességi idejéről!

 

Zala Megyei Rendőr-főkapitányságKapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.