Autós ütközött motorral Ágfalva külterületén

2019. 10. 02., sze - 10:11
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A fiatal motoros súlyosan megsérült a balesetben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. október 1-én 21 órakor Ágfalva külterületén, a 86108-as számú úton. A jelenlegi adatok alapján egy soproni férfi közlekedett Audi típusú gépkocsijával Sopron irányába, amikor egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a gépjárműve felett. Ennek következtében átsodródott a másik sávba, ahol ütközött egy vele szemből szabályosan érkező segédmotoros kerékpárral.  

Az Audi ezt követően a tengelye körül megfordult, majd az út melletti vízelvezető árokba csúszott, végül nekiütközött egy fának. A motoros és járműve az út melletti füves területre esett. A 16 éves fiatal súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy járművük sebességét mindig a forgalmi, az időjárási és a látási, illetve az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

A közúti közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelőzhetők.

... hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.