Békés megye útjain történt

2021. 10. 23., szo - 07:21
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek és három, a gyanú szerint ittasan vezető autós ellen indítottak büntetőeljárást a rendőrök.

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2021. október 22-én 4 óra 45 perc körül az Orosháza és Kaszaper közötti úton. Egy mezőgazdasági vontató vezetője le akart kanyarodni balra, egy magánútra, de mivel nem ismerte a helyet, későn vette észre a kereszteződést, egy kicsit túlment rajta. Tolatni kezdett, ekkor a vontató pótkocsija kifordult és átlógott a szemközti forgalmi sávba. A traktoros próbálta visszakormányozni a saját sávjába a járművet, de közben szemből érkezett egy személygépkocsi és nekiütközött. A gépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Három ittasan vezető autós ellen indított büntetőeljárást a rendőrség 2021. október 22-én Békés megyében. Egyiküket 18 óra 45 perc körül Gyulán, a Vértanúk útján igazoltatták, majd a helyszíni pozitív eredményű légalkoholmérés után előállították a városi rendőrkapitányságra. A másik férfi 19 óra 30 perc körül Orosháza felől Kaszaper irányába tartott, amikor kocsijával letért az útról, megpördült és árokba csúszott. A balesetben nem sérült meg, de a rendőrök az orosházi kórházba vitték vérvételre, mivel nála is ittasságot jelzett a szonda. A harmadik intézkedés egy órával később történt szintén Gyulán, a Béke sugárúton állítottak le egy ittasan vezető férfit. A rendőrök mindhárom szabálytalanul, veszélyesen közlekedő autóstól elvették a vezetői engedélyt.

Baleset Orosháza 20211022

Baleset Orosháza 20211022


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam