Békés megye útjain történt

2022. 01. 02., v - 08:34
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön és Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2022. január 1-jén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés megyében 2022. január 1-jén két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. Először Gyomaendrődön, a Hősök útján 13 óra 15 perc körül ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja. Ezért a gyomaendrődi autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a rendőrjárőrök. A büntetőfeljelentés mellett szabálysértés miatt is indul eljárás a 43 éves férfival szemben, mert nem volt nála a jogosítványa. Ezután Békéscsabán, a Bartók Béla úton 20 óra 15 perc körül igazoltattak a rendőrök egy személyautó vezetőjét, aki néhány perccel korábban a Vozárik utcában letért az útról és sövénynek ütközött, majd elhajtott a helyszínről. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Az intézkedő rendőrjárőrök ezért a 22 éves körösújfalui férfit szintén mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. Ő ellene is büntetőfeljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.