Elbocsátották, bosszúból betört

2018. 04. 14., szo - 10:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem fogott ki a zalai rendőrökön az a türjei férfi, aki őrölt borsot szórt szét az irodában, ahonnan lopott.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Zalaszentgróti Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 26 éves férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. február 8-án hajnalban átmászott egy türjei telephely kerítésén, majd betörte az épület ablakát. Az irodából készpénzt lopott el, majd távozása előtt még őrölt borsot szórt szét, hogy nehezítse a nyomozók munkáját.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeképpen még aznap azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a helyi lakost, akiről kiderült, hogy volt munkahelyére tört be.  

A Zalaszentgróti Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya a nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.