Falatozás közben érték tetten a betörőt

2021. 10. 17., v - 08:32
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kutyaajtón jutott be az ingatlanba a 19 éves férfi.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint 2021. október 16-án 5 óra 40 perc körül betörés történt Győrben, egy Korányi Frigyes téri házba, amelynek elkövetőjé tetten érték.

A helyszínre érkező járőröknek a bejelentő biztonsági szolgálat elfogói elmondták, hogy az ingatlan riasztójának jelzése alapján érkeztek a házhoz, ahol azt tapasztalták, hogy a bejárati ajtón kialakított kutyaajtó kerete le van törve. Az ablakokon benézve látták, hogy valaki a konyhában tevékenykedik. Felszólításukra – az éppen a hűtőben kutató – fiatalember végül kinyitotta az ablakot és elismerte, hogy ő nem az ingatlan lakója. Az ittas férfi arra hivatkozott, hogy egy alkalmi ismerősével együtt mászott be a kutyaajtón a házba, aki azt mondta neki, hogy a szülei házába mennek be éjszakára. Miután bejutott, egyből a konyhába ment, ahol éppen a hűtőben talált kolbászt és üdítőt fogyasztotta, amikor tetten érték. Rajta kívül azonban mást sem a biztonsági szolgálat munkatársai, sem a rendőrök nem találtak a lakásban.

.

A 19 éves hajdúnánási lakost a rendőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.