Féltékenységből verte meg barátnőjét

2021. 04. 15., cs - 08:48
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök elfogták, és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 26 éves helybéli férfit.

A rendőrségre 2021. április 6-án 0 óra 20 perckor érkezett bejelentés egy mosonmagyaróvári bántalmazásról. A rendőröknek a sértett nő elmondta, hogy barátjával megszakított minden kapcsolatot, amit a férfi nem tudott elviselni, ezért az éjszakai órákban megjelent a lakásánál, berúgta annak ajtaját, majd minden előzmény nélkül rátámadt. A féltékeny barát ütötte, rúgta volt barátnőjét ahol érte, aki a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A 26 éves férfi tettét követően elszaladt a helyszínről, őt a rendőrök 2021. április 14-én 11 óra 25 perckor igazoltatták Mosonmagyaróváron, majd elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók súlyos testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt. A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.