Hírek Békés megyéből

2018. 04. 30., h - 09:14
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Mezőberény külterületén és Eleken, őrizetbe vétel Sarkadon.

A 46-os számú főúton, Mezőberény külterületén, 2018. április 29-én, 4 óra 30 perckor egy személyautó vezetője egy kanyarban áttért a menetiránya szerinti baloldalra és összeütközött a neki szemből érkező személyautóval. A balesetben mindkét gépkocsi vezetője megsérült, egyikük súlyosan. Felmerült a gyanúja annak, hogy az előbbi jármű vezetője ittas volt.

Eleken, az Ottlakai út és a Lőkösházi út kereszteződésében, 2018. április 29-én, 14 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személyautónak és összeütköztek. A balesetben a nő megsérült, sérülése nem súlyos.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. április 29-én elfogtak egy szakonyi nőt, aki ellen a Szombathelyi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot kiskorú veszélyeztetése miatt. A nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.