Hírek Fejér megyéből

2021. 10. 12., k - 09:07
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 62-es számú főúton, Dunaújváros térségében ellenőriztek 2021. október 11-én kora délután egy 49 éves szabadszállási gépjárművezetőt. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezik érvényes vezetésre jogosító okmánnyal, ezért a sofőrt az egyenruhások előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

 

A rendőrök Velencén, a Szent Erzsébet téren igazoltattak 2021. október 11-én délután egy 41 éves helyi illetőségű férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság a körözését rendelte el. A férfit a rendőrök a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vételére került sor.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefegyverezték

A lövedékálló mellényben felé közeledő rendőrök láttán is fegyveréért nyúlt az 50 éves férfi. Csak a mozdulatig jutott, a járőrök lábsöpörték és megbilincselték.

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.