Hírek Fejér megyéből

2021. 10. 12., k - 09:07
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 62-es számú főúton, Dunaújváros térségében ellenőriztek 2021. október 11-én kora délután egy 49 éves szabadszállási gépjárművezetőt. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezik érvényes vezetésre jogosító okmánnyal, ezért a sofőrt az egyenruhások előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

 

A rendőrök Velencén, a Szent Erzsébet téren igazoltattak 2021. október 11-én délután egy 41 éves helyi illetőségű férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság a körözését rendelte el. A férfit a rendőrök a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vételére került sor.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Addig jártak…, míg lebuktak

A tolnai rendőrök elfogták azt a két faddi férfit, akik az elmúlt hónapokban számos tanya- és nyaralótulajdonosnak okoztak bosszúságot azzal, hogy betörtek ingatlanjukba. Ezen kívül Szekszárdon több autóról is loptak el különböző alkatrészeket.