Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 11. 27., szo - 09:44
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy 51 éves férfi közlekedett kistehergépkocsival 2021. november 26-án 14 óra 50 perc körül a 3216 számú úton Tiszabura és Abádszalók között. Haladása során egy balra ívelő kanyarban ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött a vele szemben érkező kistehergépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az egyik jármű vezetője és a másik jármű utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy mindenkor az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel haladjanak és az adott útszakasz vonalvezetésének megfelelő nyomvonalon közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözték, elfogták

A Keszthelyen elfogott enyingi férfit garázdaság miatt keresték a hatóságok, most már a büntetés-végrehajtási intézetben van.

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.