Hírek Vas megyéből

2018. 12. 22., szo - 08:51
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök Szombathelyen és Sárváron.

A járőrök 2018. december 21-én előállították azt a jáki lakost, aki Szombathelyen egy családi ház udvarán – egy, a kerítésből letört léccel – megrongált egy személygépkocsit. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ugyancsak előállították és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök azt a személyt, aki  2018. december 21-én Sárváron megrongált egy gépjárművet. Megállapították azt is, hogy a férfi körözését a Sárvári Rendőrkapitányság korábban elrendelte.  Az ügyben – a  sárvári lakossal szemben – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.