Kábítószergyanús anyag az utasnál

2020. 07. 20., h - 08:11
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kapuvári járőrök ellenőriztek egy gépkocsit, a járműben kábítószergyanús anyagra bukkantak.

Vitnyéd belterületén, a 85. számú főútvonalon, közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsit 2020. július 19-én 15 órakor. Az intézkedés keretében átvizsgálták a gépjárművezető és társa ruházatát, csomagját és az autót is. Az egyenruhások a gépjármű 24 éves fertőszentmiklósi utasának hátizsákjában egy műanyag dobozt találtak, melyből -  gyorszáró tasakokba csomagolva - többfajta kábítószergyanús por, tabletta, növényi törmelék, továbbá kábítószer-fogyasztásához szükséges eszközök kerültek elő.

A járőrök a férfit elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott drogteszt THC, amfetamin és metamfetamin hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a gépkocsi utasát kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.