Kanyarodás közben lett rosszul, balesetet okozott

2021. 02. 26., p - 08:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérülés nem történt a Rábacsanak térségében történt ütközés során.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 8408-as számú út 24+560 kilométerszelvényében, 2021. február 25-én 16 óra 20 perckor. Egy 22 éves téti nő közlekedett személygépkocsival Szilsárkány irányából, Szany felé. Miközben Rábacsanak felé – a 8419-es útra – kanyarodott, egy pillanatra elvesztette eszméletét, amelynek következtében áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol egy szemből érkező autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a mentők a karambol előtti eszméletvesztése miatt az okozó járművezetőt kórházba vitték.

.

A hasonló balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy minden esetben csak járművetésre alkalmas egészségi állapotban vegyenek részt a forgalomban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.