Neked munka, nekem álom

2019. 05. 22., sze - 13:38
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy őcsényi fiatalember volt a vendége a szekszárdi rendőröknek.

A rendőrség munkájával ismerkedhetett meg az a fiatal, akit 2019. május 21-én látott vendégül a Szekszárdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.

A program lényege, hogy fogyatékossággal élő emberek számára lehetőséget biztosítson álmaik munkahelyén, az adott szakterület tevékenységének megismerésére.

A fiúval – aki a rendőri hivatás iránt érdeklődik – a rendőrkapitányság vezetője a rendőrség felépítéséről, a szakterületek legfontosabb tevékenységéről beszélgetett, majd dr. Buda Bernadett rendőr őrnagy kalauzolta végig a rendőrkapitányságon a nap folyamán.

Megismerkedett az egyenruhával, a rendőrautóval, egyéb szolgálati felszerelésekkel, eszközökkel, míg a Bűnügyi Technikai Osztályon a nyomrögzítés technikájával.

kép

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.