Öt balesetben négy súlyos és egy könnyű sérült

2017. 12. 02., szo - 08:36
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyautó és kerékpáros ütközött össze Békésen, Füzesgyarmaton, Sarkadon, Gyulán és Békéscsabán is.

Békés megyében 2017. december 1-jén öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Szélső utca és a Kőrösi Csoma Sándor utca kereszteződésében 6 óra 40 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros. A balesetben a biciklis férfi súlyosan megsérült. Nem sokkal később, 7 óra 20 perckor Füzesgyarmaton, a Mátyás utca és a Kossuth utca kereszteződésében szintén személygépkocsi ütközött kerékpárossal. A kerékpáros nő súlyos sérülést szenvedett. Sarkadon, a Deák Ferenc utca és az Anti út kereszteződésében 8 óra 50 perckor történt hasonló baleset. Egy kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak, így összeütköztek. A biciklis férfi elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett. Alig húsz perccel később Gyulán, a Pósteleki utca és a Cselebi utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő nő ment neki egy álló személygépkocsinak. Az ütközés után a nő elesett és súlyosan megsérült. Békéscsabán, a Szegfű utca és a Rózsa utca kereszteződésében 13 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak és elütötte. A biciklis nő elesett, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A balesetek körülményeit és a felelősség kérdését minden esetben az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zörgött a sárhányó

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

 

Lezárt ügyek: a nagy rendszámtrükk

Az Edelényi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki tehergépkocsiján lecserélte annak román rendszámát magyarra azért, hogy hatósági áras üzemanyaghoz jusson.

 

Pénzért igazolt

A rendőrség eljárást folytat egy Békés megyei háziorvos ellen, mert a gyanú szerint COVID 19 igazolást állított ki egy férfinak, úgy hogy nem is fertőződött meg a vírussal.

 

Négy eltiltás 2025-ig

A sofőrt nem érdekelte, hogy több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől, a jánoshalmi rendőrök elfogták a 2025-ig eltiltottat.