Parkoló sorompórúdját törte le

2018. 12. 08., szo - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök befejezték a nyomozást egy 31 éves férfival szemben.

A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytatott rongálás vétség elkövetése miatt egy helyi férfi ellen. A 31 éves férfi 2018. szeptember 2-án dél után pár perccel egy áruház parkolójának sorompóját megrongálta oly módon, hogy azt kézzel felhajtotta, letörte, majd a parkolóból autójával távozott. Az áruház biztonsági őrét egy járókelő értesítette, aki szemtanúja volt az esetnek.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2018. október 18-án gyanúsítottként kihallgattak. K. János a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy a sorompó nem működött rendesen és a parkolóból való kijutásra nagyon sokat kellett várnia, ami miatt ideges lett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.