Zala megyei összesítő

2022. 08. 05., p - 06:24
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 34 éves zalaegerszegi férfi kerékpározott 2022. augusztus 4-én 17 óra 40 perc körül Zalaegerszegen az Eötvös úton az Ady Endre utca irányából. A Mártírok útja kereszteződéséhez érve kerékpárjával áthajtott az úton a szemközti oldalra a Kerámia utca irányába, felhajtott a járdára, majd kerékpárjával nekiütközött egy téglából épített oszlopnak. A balesetben a biciklis megsérült.

Egy 41 éves Lentiben élő férfi 2022. augusztus 4-én 12 óra 20 perc körül a 7410-es számú úton közlekedett egy személygépkocsival Bocfölde irányából Sárhida felé. Haladása során a 4-es kilométerszelvénynél a jobb oldalról egy őzbak ugrott járműve elé, melyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány 14 személyt fogott el, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés miatt. A zalai rendőrök 6 főt állítottak elő, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.