Zala megyei összesítő

2018. 05. 26., szo - 08:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 25 éves férfi 2018. május 25-én 10 óra 10 perckor Zalakoppány irányából Zalacsány felé közlekedett Maruti típusú személyautójával, amikor a zalaszentlászlói kereszteződésnél balra kanyarodás közben nekiütközött egy őt már előző furgonnak. A balesetben a Maruti vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

Egy 61 éves férfi 11 óra 15 perckor Lenti felől Nagykanizsa felé közlekedett személyautójával, amikor Letenye főterén, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” tábla hatálya alatt nekiütközött egy balról érkező, védett útvonalon haladó segédmotorosnak. A balesetben a 25 éves motoros nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök tizenhárom személyt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda két esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.