Zala megyei összesítő

2018. 08. 21., k - 09:24
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Bázakerettye irányából közlekedett Báza felé egy férfi és utasa 2018. augusztus 20-án 9 óra 40 perckor Opel típusú személyautóval, amikor elveszítette uralmát a jármű felett és fának ütközött. A balesetben az utas nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Keszthely külterületén, a 71-es főúton haladt egy férfi Hévíz irányába 14 óra 10 perckor Opel típusú személyautóval, amikor a körfogalomnál figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasításait és nem adott elsőbbséget egy már a körforgalomban lévő segéd-motorkerékpárral közlekedő férfinek és nekiütközött. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Liliom utcában közlekedett egy férfi segéd-motorkerékpárral a Toposházi út felől 17 óra 30 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt elesett. A balesetben a férfi súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.