Zala megyei összesítő

2019. 06. 24., h - 07:27
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nagykanizsán, a Hevesi utcában – a Rózsa utca irányából a Munkás utca felé – közlekedett egy férfi Suzuki típusú személyautóval 2019. június 23-án 9 óra 14 perckor, amikor későn észlelte a zebrán áthaladó gyalogost és elütötte. A balesetben a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

A 76-os főúton Nagykapornak irányából Kisbucsa felé közlekedett egy nő 12 óra 20 perc körül Seat típusú személyautóval, amikor egy vízátfolyáson megcsúszott, majd a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Tornyiszentmiklóson, a Petőfi utcán kerékpározott egy gyerek a járdán 16 óra 30 perc körül, amikor kihajtott egy arra közlekedő Renault típusú tehergépkocsi elé. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, egyiküket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.