Zala megyei összesítő

2020. 04. 08., sze - 08:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel, és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 46 éves nagykanizsai férfi közlekedett 2020. április 7-én 14 óra 30 perckor egy Fiat tehergépkocsival Bocska belterületén, Nagykanizsa irányából Zalaegerszeg felé. Haladása során nekiütközött az előtte közlekedő Suzuki típusú autónak, ami az ütközés következtében letért az úttestről, és egy árokban állt meg. A baleset során a Suzukit vezető 29 éves bocskai férfi megsérült.

A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el; közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, és négy főt az ellenük kiadott körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.